Som ni kanske minns var jag och Anna på bokreleasen för Sommar med systrarna von Sydow för ett tag sedan. Vi blev så uppspelta av att vi fick komma att vi helt glömde bort det där med att ta med sig en present. Heltokigt egentligen då vi båda är supernoga med sådant i vanliga fall. Därför beslutade vi oss för att skicka Ebba och Amy varsin present i efterskott som tack för den trevliga kvällen. Och vad passar bättre än en ordmolnstavla?
 
Vi hoppas att de gillar sina tavlor. Ebba lade faktiskt upp en bild på sin tavla på Instagram vilket var väldigt roligt.
 
 
Jag har testat allsköns produkter för ansiktet men aldrig lyckats hitta en som passar. Jag har köpt billiga, svindyra, omtalade, okända. Till och med, hör och häpna, TV-shop. Tidigare hade jag en del problem med finnar, evigt ung ni vet, men efter min graviditet har de problemen försvunnit (för gott hoppas jag…) Nu är snarare problemet att huden blir så nedrans torr.
 
Helst av allt vill jag ha en ekologisk serie. Jag har testat både Anne-Marie Börlind och Apotekets Oliva, tyvärr utan att bli helt nöjd. Så efter en hel del påtryckningar skall jag nu se om Mary Kay kan vara något för mig. Tyvärr inte en ekologisk serie men den är i alla fall inte testad på djur. Jag har hört mycket gott om Mary Kay men vi får väl se…jag har blivit besviken förr…
 
Återkommer i frågan...
 

28 juni 2012

Egna vindruvor

Trädgård

Vinrankan i vårt växthus som jag i våras trodde hade dött har nu fullkomligt fått spader och mer eller mindre tagit över hela växthuset. Jisses vad den breder ut sig... Och till min stora glädje finns det nu mer än bara blad. Små, små vindruvor är på väg att växa fram. Fortsättning följer.