31 januari 2009

Kök, del 2

Kök

Jag har tidigare visat lite bilder från vårt kök och här kommer ytterligare några. Som ni nog har förstått så älskar jag rosa, köket är dock det enda rum hemma hos oss där jag verkligen använder just denna färg i inredningen. Vi har nämligen valt att låta köket gå i vitt, rosa och grått. Vi har inget vanligt köksbord utan har istället byggt ett lite högre bord av en bänkskiva med påskruvade ben. Sedan har vi två barstolar från IKEA till. Jag tycker om kromade detaljer så det finns det gott om i köket, bland annat har vi bytt ut alla skåphandtag, som tidigare var i trä, till kromade.

Foto: Kikan

30 januari 2009

Trevlig helg!

Allmänt

Vill bara önska alla mina kära läsare en trevlig och mysig fredag kväll! Statistiken över antalet besökare har ökat stadigt den här veckan och det gör mig verkligen jätteglad! Det är väldigt roligt att så många hittat hit och vill följa min lilla blogg.

Själv skall jag krypa upp i soffan och fredagsslappa riktigt ordentligt. Passar på att visa en bild jag tog igår. Hästskon sägs ju symbolisera lycka, så här skickar jag lite lycka till er alla!
Foto: Kikan
Så var det dags att tipsa om en favoritblogg igen. Den här gången är det Tusen idéer och en fröken som får stå i rampljuset. Det här är verkligen en superhärlig och mycket inspirerande blogg som jag följer dagligen. Här får loppisfynd nytt liv och man får många fina tips via de härliga bilder som visas.

Så passa på att ta del av alla idéer som denna fröken bjuder på!