Jag gillar popcorn, jag gillar choklad och jag gillar jordgubbar. Så när jag hittade ett recept som innehöll just dessa ingredienserna var jag ju bara tvungen att testa. Det lät lite halvgalet men det blev blev vansinningt gott.
 
Och bara kombinationen popcorn och choklad är väl värd att testa. Smarr!
 
 
Portioner: 2
Tid: 10 minuter
 
250 g jordgubbar i skivor
skal och saft av 1/2 limefrukt
10 g mörk choklad (Jag tog 50 gram då jag älskar choklad...)
2 dl poppade popcorn
 
Gör så här: Blanda jordgubbarna med limeskal och limesaft. Smält chokladen och vänd ner popcornen. Låt stelna. Fördela jordgubbarna i skålar tillsammans med chokladpopsen.
 
Recept från tidningen Må Bra Nr 6 2013
 
 
 
 
I morgon är det 1 juli och det betyder att #shoplessjune är till ända. Så hur har det gått då? Jo, faktiskt alldeles utmärkt om jag får säga det själv. Jag gillar att det här köpstoppet har fått mig att tänka till lite extra när det gäller överkonsumtion. Och att det har varit riktigt kul och inspirerande att få kämpa lite med att sätta samman snygga outfits av det man redan har. Dessutom har jag och min vän Ancci både bytt kläder och pushat på varandra vilket har varit roligt.
 
Att jag inte har visat er allt jag har i min garderob ännu gör att jag kommer att fortsätta med köpstoppet ett tag till. Det får helt enkelt bli #shoplesscontinues som får vara taggen framöver. För man blir faktiskt avgiftad efter ett tag.Jag tycker även att det är roligt och utmanande att hitta nya sätt att bära gamla plagg på och att göra ett gammalt plagg som nytt genom att tillför exempelvis några pärlor, nitar eller spets. Sådant kommer ni att få se mer av framöver.
 
Att jag även har börjat byta ut mina skönhetsprodukter till naturliga alternativ gör också att jag inte blir så påverkad när jag går in i en affär. Tidigare kunde jag bli alldeles till mig när jag såg alla spännande nagellack och skönhetsprodukter men nu känner jag alls inget behov av att köpa dem. Då lägger jag hellre några extra kronor på att skicka efter ett giftfritt och miljövänligt alternativ.
 
Klänning VILA, skor Bianco, armband Pieces, klocka Ur&Penn
 
Efter en mycket regning dag börjar nu molnen skingra sig och det verkar som om det ska bli fint väder i morgon. Liten är nattad och jag ska strax gå ut och göra ett ryck i trädgården. Buskar behöver klippas och blommor planteras. Man har alltid något att göra när man har hus och trädgård, det är en sak som är säker. Men varje gång jag går ut eller kommer hem så tänker jag på hur lyckligt lottad jag är. Som bor i ett fint hus, med en härlig och alldeles lagom stor trädgård. Och hur fantastiskt det är, att vi hamnade just här och trivs så fantastiskt bra. På en plats där jag aldrig skulle bo.