Bröllopstema på bröllopsdagen

Podd / Permalink / 0
I dag är ingen vanlig dag för i dag är min och makens bröllopsdag. Den sjunde i ordningen och det är inte utav att jag undrar var sjutton åren tar vägen egentligen. Så vad passar väl då bättre än att veckans avsnitt av min och Angelicas podd Ecofashionista har just tema bröllop. Med fokus på hållbara och lite mer miljösnälla bröllopskläder och accessoarers då vill säga.
 
Vi snackar om allt som hör bröllopskläder till både för brud, brudgum och gäster och gör en djupdykning i skor, underkläder och smycken. Dessutom bjussar vi på minnen från våra egna bröllop och tipsar om hållbara bröllopskläder och smyckesdesigners som tänker på både miljö och arbetsförhållanden för dem som producerar guld och ädla stenar.
 
Så in och lyssna på momangen. Och känner du någon som går i bröllopstankar så tipsa gärna om just detta avsnitt. Och vill ni läsa mer om mitt bröllop och alla tusen pyssliga projekt som jag lade ner min själ i så hittar ni det och mycket annat under kategorin Bröllop.
 

LEGOLAND

/ Permalink / 0
I går kväll kom vi hem efter att ha varit på resande fot sedan tidigt i onsdags morse. Då styrde vi nämligen kosan mot Danmark och LEGOLAND. Vi kom fram på onsdag eftermiddag och tillbringade sedan torsdagen och fredagen på LEGOLAND.
 
Jag kan verkligen rekommendera att åka i maj för det var knappt något folk, lagom varmt och vi behövde inte köa till någonting vilket var väldigt lyxigt. Det enda minuset när man åker tidigt på säsongen är att inte alla matställen är öppna men det gjorde absolut ingenting för vi fick äta både pizzabuffé och legoformade pommes frites.
 
Vi bodde på hotell Propellen som var ett jättemysigt hotell med fina och trevliga rum samt en mycket bra restaurang. Dessutom låg hotellet granne med LEGOLAND vilket var väldigt praktiskt då det bara var att promenera dit på morgonen.
 
Jag har hört många olika åsikter gällande vilka åldrar som passar bäst för barn att åka till Legoland. Våra barn är ju sex respektive två och ett halvt och de älskade det. Storebror kunde åka de flesta attraktionerna och lillebror tyckte att miniland var jättespännande med allt LEGO. Så för våran del var det perfekt att åka nu. Själv är jag 37 och jag tyckte att det är jättefräckt och fascinerande med alla fantastiska LEGO-byggen så det är svårt att säga vilken ålder som är bäst. Det beror nog på hur mycket man gillar LEGO helt enkelt.
 
Vi hade en riktigt härlig minisemester och att jag dessutom sprang på Anna, som jag lärde känna i tonåren då vi var brevkompisar, för första gången i verkligheten var ytterligar en grej som gjorde resan väldigt minnesvärd.   
 
 
 
 

Goda recept med rabarber

/ Permalink / 1
 
Nu är det snart dags att lägga rabarber på årets rabarber och jag älskar ju rabarber i alla dess former och försöker testa något nytt recept varje år samt återvinna gamla favoriter. Här hittar ni ett gäng ljuvliga recept om ni likt mig älskar denna fantastiska växt. 
 
 
 
Till top