Är det någon som vet var man kan hitta de söta rosa hjärtformade bakskålarna från Lisbeth Dahl? Jag har letat som en tok men hittar de inte någon stans.Bild lånad från Designtjejen

Jag har kikat hos Syster Lycklig men där hittar jag bara en icke hjärtformad från Ib Laursen i porslin, den är förvisso jättefin och jag funderar på att beställa den men det vore så himla praktiskt med en i plast...Bild lånad från Syster Lycklig

28 februari 2010

Inga brutna ben

Allmänt

Så var vi hemkomna från en mycket trevlig långhelg i Branäs. Jag och sambon var iväg med hela hans familj så mycket skidåkning, god mat och trevligt sällskap har det blivit. Dessutom kände jag att det gick så mycket bättre att åka slalom den här gången. Jag har faktiskt till och med kommit över min fobi för röda backar då jag lyckades ta mig ner för hela storbacken utan gråt och tandagnissel.

Branäs är förövrigt väldigt bra om man åker med barn eller inte är en jättevan åkare för det finns många gröna och blåa backar att välja mellan. Tyvärr hade vi inte några soldagar utan ganska mulet och snöigt väder men det har ändå varit härligt att vara ute i friska luften hela dagarna.

25 februari 2010

Bloggtystnad

Allmänt

Nu blir det lite bloggtystnad ett par dagar. Jag sticker nämligen iväg till fjällen och åker lite slalom. Åter på söndag, förhoppningsvis fylld med energi och utan några brutna ben :)


Foto: Kikan