I dag tog jag årets första dopp. I maj liksom. Till saken hör att jag har blivit en riktig badkruka med åren och vissa somrar har jag inte badat en enda gång. Men efteråt dagens dopp fick jag den där härliga känslan som jag minns från när jag var liten. Att kroppen liksom känns frisk och mysig efteråt. Så nu ser jag fram emot fler bad den här sommaren, och med tanke på värmen lär det bli svårt att låta bli. 

(null)

(null)

Den här fina klänningen tog jag på en klädbytarkväll för något år sedan. Jag föll för mönstret och tänkte först sy om den till en kjol då jag tyckte att det var svårt att ha en BH under. Men förra året investerade jag i en riktigt bra axelbandslös BH och vips satt klänningen och flera andra plagg som en smäck. Jag har ju bestämt mig för att låta all mina fina plagg få komma ut ur garderoben den här sommaren och att inte fastna i shorts och linne-träsket. So far so good...

25 maj 2018

Fredag

Jag har tillbringat två dagar i Göteborg och har gått en kurs i In Design. Jag är ju typ självlärd så det kändes jättebra att få lära sig grunderna och kusen gav mig  jättemycket. 

(null)

Det har varit så himla skönt att åka kollektivt också. Jag älskar när jag kan låta bilen stå, proppa lurarna i öronen och kunna göra annat när jag transporterar mig. 

(null)

Nu ser jag fram mot en ledig helg med fortsatt härligt väder. Helt galet vilket sommarväder vi har fått. 
Alltså har ni testat Oatlys glass? Jag köpte med mig en bytta hem i helgen och attans vad god den var. . Dock har det blivit lite mycket av ostar, vanlig glass och annat som innehåller mejeriprodukter senaste tiden vilket gör att mina eksem har blommat upp igen. Jag har ju tidigare härlett dem till just mejeriprodukter men då jag har svårt att tänka mig ett liv helt utan har jag fått leva med dem. Nu ser jag dock den här glassen som ett bra alternativ om jag vill glassfrossa men ändå hålla nere lite på mejeriprodukterna.
 
 
Choklad är vad jag väljer i alla lägen och jag älskar när det är lite extra göttigt gojs i. Ju mer desto bättre.
 
 
Glassen är 100 % vegansk men smakar precis som vanlig glass om du frågar mig.
 
 
Very fancy double chocolate fudge ice cream...smaka på det namnet ni. Ja, och smaka på själva glassen oxå så klart.
 
 
Innehållsförteckningen, Oatlys grej är ju havre så att grunden är vatten och havre är inte så konstigt. Tyvärr är den inte KRAV-märkt vilket en del andra av Oatlys produkter är men jag hoppas att det kommer ett eko-alternativ i framtiden.
 
 
Det lär bli en och annan sådan här i sommar.