Jag missade ju förra veckans TisdagsTema så nu är det dags för revansch. Den här gången är det bilder på temat inifrån och ut som gäller. Min bild är hämtad från kulturreservatet Åsnebyn. Det är förövrigt ett ställe som jag ser fram emot att åka till med min nya kamera då det finns många underbara motiv att plåta där. Kan ju även tillägga att jag och en kollega har gjort broschyren som finns att hämta på gården om man vill ge sig ut och upptäcka reservatet på egen hand.Foto: Kikan

30 mars 2009

A perfect match

Kök

När vi var på IKEA i lördags hittade jag en sådan rolig lampa. Det första som slog mig när jag såg den var att mönstret var så likt det som vi har på gardinerna i köket. Därför var ju lampan bara tvungen att följa med hem :)

Gardinerna som är transparenta har jag köpt i en affär som heter Lime och de är egentligen gråaktiga men skiftar i färg beroende på vad man har för panellängder bakom. Då vårt kök går i grått och rosa är det rosa panellängder som gäller.

Om ni vill se fler bilder från vårt kök klicka här.

Igår var jag på inflyttningsfest hos min vän Anna. Det var supermysigt och väldigt roligt att få se hennes fina lägenhet. Jag får alltid en massa inredningsinspiration när jag är hemma hos henne. Hon har en personlig och superhärlig stil och vi tycker ofta om samma saker när det gäller inredning. Skall se om jag inte kan få visa några bilder från hennes lägenhet när hon kommit i ordning ordentligt.

Jag nämnde ju att jag skulle göra ett kort till detta tillfälle och så blev det. Jag klurade lite på hur jag skulle få kortet att passa för en inflyttningsfest, det är ju roligt när kortet blir lite personligt. Jag har tidigare gjort egna papper med ord på så jag gjorde det även den här gången. Det är superenkelt och blir ganska stilrent, bara att skriva in de ord man vill ha med i olika typsnitt, välja en passande färg och sedan printa ut. Så här blev resultatet.