30 juni 2010

Eclipse

Allmänt

Ho! Ho! Jag är helt slut efter alldeles för få timmars sömn natten till idag. Vi var ju iväg på Twilight Movie Night i går och det blev sent innan vi var hemma. Det var ju i och för sig inte så konstigt då Eclipse inte började fören vid midnatt, men det var helt klart värt det!

Eclipse, eller Ljudet av ditt hjärta som den heter på svenska, var min favorit av Twilightböckerna och jag måste säga att jag inte blev besviken på filmen. De hade följt boken mycket bra och alla de fina bitarna var med. Så nu är det bara att vänta på nästa film som kommer i slutet av 2011. Det blir en lång väntan det.... 

För er som vill läsa finns det en recension av Eclipse i GP

....att gotta ner sig i biofotöljen. Jag och två vänner skall nämligen bege oss till Göteborg och gå på Twilight Movie Night. Vi kommer att se de första två filmerna (Twilight och New Moon) och efter det är det dags för premiären av Eclipse. Troligtvis kommer vi att höja medelåldern ganska ordentligt i salongen men vad sjutton gör det.

28 juni 2010

Ordmoln

Tavlor

Jag har fått frågor om hur jag gör mina ordmolnstavlor och då jag har skrivit om det för länge sedan slänker jag in en liten länk till det inlägget. Vill ni se alla mina tavlor kan ni ta en kik under just kategorin Tavlor.