31 december 2009

Gott nytt!

Allmänt

Vill bara passa på att önska alla mina läsare ett riktigt härligt 2010! Det är alltid spännande att se fram emot ett nytt år och jag hoppas att ni vill fortsätta att titta in här hos mig även i framtiden. Jag kan redan nu säga att jag kommer att avslöja lite spännande nyheter här på bloggen i början av året.

30 december 2009

Underbara böcker

Boktips

Det bästa efter jul är att man kan krypa upp i soffan med en av alla sina julklappsböcker. I år blev det en ordentlig påfyllning i bokhyllan och det är härligt.


Hypnotisören har lag länge velat läsa och nu är den i min ägo

 
Senaste boken av favoriten Peter Robinson, Mörkrets alla färger. Sambon fick  Infiltratören av Lasse Wierup samt Historien om IKEA av Bertil Torekull.


Kokböcker är alltid välkommet. Hemma hos Melker Andersson samt Husmanskonst


Ekologiskt är som sagt alltid logiskt


Pyssel de luxe, perfekt till en pysseltok. Gav själv bort denna bok til en väninna förra julen


Preciiiis den som jag ville hitta under granen :)


En himla rolig och uppiggande liten sak.


Gillar särskilt den här. Så här känner jag mig på morgonen.

29 december 2009

Skogränd

Allmänt

Jag bara måste visa en helt fantastisk julklapp som jag fick av min bror och hans familj. Fast egentligen är det min svägerska som skall ha hela äran för jag vet att det var hennes supersmarta idé :) Ni kanske minns att jag och sambon var på Gotland i somras. Där hittade jag en helt fantastisk gatuskylt som jag bloggade om. Ta en kik här så får ni se.

Min svägerska tog mig på orden och beställde en exakt likadan skylt som jag fick i julklapp. Är det inte helt underbart!


Så snygg, och så rätt!Jag tänkte först ha den i vår klädkammare men som sambon sade: "Det är ju synd att gömma undan den" Så nu får den stå på nyckelskåpet i hallen. Till saken hör att vi har en ganska smal och trång hall som ofta är belamrad med just skor :)