Vår sista semestervecka är inledd och det börjar faktiskt kännas i luften att sommaren går mot sitt slut. I morgon går jag in och tjuvstartar lite genom att jobba en dag men det känns helt OK. Jag ska dessutom träffa en vän efter jobbet och vi ska gå ut och äta och sedan gå på bio. Så det blir en rolig dag.
 
 
För två år sedan skrev jag inlägget Pepp till dig som ska börja jobba igen och jag blev faktiskt riktigt motiverad själv av att läsa det igen. Jag har många roliga saker på gång framöver och jag börjar faktisk längta lite efter den där kalla klara luften som kommer med hösten och alla vackra färger.
Härom dagen kom det ett paket adresserat till mig på posten. Döm om min förvåning när jag öppnade det och hittade ett rosa linne och ett halsband som jag hade sett på Anna Wiiis bloppis. För ett ögonblick blev jag förvirrad och undrade om jag hade råkat köpa dem och sedan fått tilfällig minnesförlust. Men eftersomjag fortfarande kör #shopless2018 och därmed inte shoppar var ju detta inte särskilt troligt.
 
 
 
Dock insåg jag ganska snart att det var världens bästa Angelica som hade överraskat mig med att beställa till MIG. Vi har ju skojat ibland i podden om att även om vi inte får shoppa till oss själva i år så kan vi ju faktiskt shoppa till varandra.
 
 
 
 
Linnet var verkligen SÅ jag. Rosa och i spets och med perfekt ringning. Det passar både till vardag och fest. Lite mer party blir det ju som här, till en kort kjol. Men under en kavaj och till ett par kostymbyxor blir det mer klätt.
 
 
Kjolen är för övrigt ett gammalt Tradera-fynd och jag minns att jag hade sett den i affären något år tidigare och blivit överförtjust. Men jag tror att det var när jag körde mitt första shoppingfria år så jag fick snällt låta bli. När jag senare hade möjlighet att fynda den på second hand slog jag till direkt. Det är med  andra ord ett genomtänkt köp.
 
 
Örhängena har jag ockå fått av en kompis, dock för många år sedan.
 
 
Det fina halsbandet som jag också fick av Angelica får ni se vid ett senare tillfälle. Det var dock också väldigt mycket jag. Tänk så härligt att ha vänner som vet exakt vad du gillar.
 
 

10 augusti 2018

Att få fota Visa Liza

Foto

För ett tag sedan fick jag den stora äran att fota Liza Kettil. Liza och jag lärde känna varandra via sociala medier och även om det tog lång tid innan vi träffades IRL, trots att vi bor på samma ort, så kände jag direkt att vi hade så mycket gemensamt.
 
 
Jag fotar ju väldigt mycket men när det gäller porträtt använder jag ju oftast mig själv som modell. Så det är oerhört roligt att få möjlighet att fota andra.
 
 
Liza är i mina ögon modig, kompetent och oerhört målinriktad samt har sinne för stil. Detta var något jag ville fånga i bilderna och de ni ser här är några av mina favoriter.
 
 
Vi fotade bland annat nere vid Örekilsälven, och det var för övrigt galet lågt vatten.
 
 
Bilden ovan blev jag väldigt nöjd med redan vid fototillfället. Vattnet i bakgrunden och Liza som ser ut som en riktig power woman.
 
 
Både jag och Liza har ett stort intresse för hållbart mode och det var hon och jag som tillsammans med Regina anordnade en klädbytardag i Munkedal i våras. Planen är att anordna ytterligare en i höst.
 
 
 
Jag hoppas få möjlighet att fota Liza fler gånger. Vi fick några lite galna idéer som vi inte hade tid att genomföra vid det här tillfället.
 
 
Och ja, vi delar även kärleken till höga klackar och vackra skor. Just dessa är ett loppisfynd som jag blev sååå avundsjuk på.