En av alla de böcker som jag och storebror har läst i sommar är Kronan. Han övar ju för fullt nu med sin läsläxa men har ännu inte knäckt läskoden och när han väl gör det kommer vi ändå att fortsätta med högläsningen. Dels är de ju en del av vår nattningsrutin och dels är det så mysigt att få uppleva en bok tillsammans.
 
 
Vi båda gillar lite lagom spännande böcker och den här var just en sådan. Jag älskar ju dessutom böcker som handlar om historiska fynd, om än ett påhittat i detta fallet, och tyckte att Kronan var lite  mystisk.
 
 
 
Det är så härligt att ha en bok att längta till och det gör att man ser fram emot nattningen. Ofta blir det tjat om att vi ska läsa fler kapitel men eftersom vi väljer böcker tillsammans som vi båda gillar så är just detta ett tjat som jag faktiskt tycker är helt okej. Och ofta vill ju även jag läsa mer.
 
 
Numera läser vi böcker som inte har så många bilder men det är trevligt med en och annan bild också.
 
 
Och på tal om krona, här ovan ser ni min fina tiara som jag hade när jag gifte mig. Den ligger numera på en hylla och påminner mig dagligen om vår underbara bröllopsdag.
 
 
Så fin, och även den magisk. I vart fall för mig.
 
 
Jag och Angelica är så oerhört stolta över veckans avsnitt av Ecofashionistapodden. Vi gästas nämligen av ingen mindre än vår kultur- och demokratiminister Alice Bah-Kuhnke. Alice har verkligen gått i bräschen när det gäller hållbart mode och vi får bland annat veta mer om den världsberömda Nobel-klänningen samt hur hon tänker när det gäller konsumtion av kläder och skor.
 
I dag finns passande nog även en debattartikel med titeln Mode ska vara hållbart - inte slit och släng på Aftonbladet som just Alice och vår miljöminister Karolina Skog skrivit. Det är så roligt att frågor som både jag och Angelica brinner för och som vi själva har skrivit om och jobbat för länge nu, lyfts upp på så pass hög nivå.
 
Så in och läs debattartikeln och lyssna sedan på veckans avsnitt. Hållbart mode är grejen!