31 december 2011

Gott Nytt År!

Allmänt

Vi tackade nej till alla festinbjudningar i år också som de tråkmånsar vi är. Skämt åsido, vi kände verkligen bara för att vara hemma i vårt nya hus, äta gott och sedan titta på fyrverkerierna i morgonrocken. Om vi orkar vara vakna till tolvslaget vill säga....

Just nu sitter jag och smuttar på ett glas champagne. Och det är läääänge sedan jag drack något med alkohol i vill jag lova. Men nu har jag slutat att amma så då kan jag unna mig ett glad eller flera.

Vi fick en hel uppsättning med godsaker när vi gifte oss. Bland annat den champagne jag nu dricker. Den skulle vi enligt etiketten ha druckit en vecka efter vårt bröllop men den fick vänta....och den som väntar på något gott...

Gott Nytt År på er alla lära läsare! Jag ser fram emot att umgås med er under nästa år.

Jag sitter och försöker få till en nyårskrönika för bloggen. Jag hoppas få den klar tills imorgon. Det är så kul att gå tillbaka och se vad man har bloggat om under året. Men nu blir det strax sängen, är galet sömnig.
Vi hörs imorgon, årets sista dag...

29 december 2011

Förlåt!

Allmänt

Jag har verkligen inte hunnit sätta mig ner och svara på alla gulliga kommentarer som ni lämnar här. Jag skall försöka att ta tag i detta inom kort. Jag tycker själv att det är så trist när man inte får svar på frågor eller respons på kommentarer man lämnar på andras bloggar.