30 juli 2018

Än finns det tid

Foto

Har det inte plötsligt börjat bli väldigt mörkt om kvällarna? I vart fall mörknar det tidigare och tidigare och ikväll fick jag en liten krypande känsla av att sommaren går mot sitt slut. Jag VET att det är mycket sommar kvar än så länge, jag har ju för sjutton nästan tre veckors semester kvar, men jag vill liksom krama ur så mycket det bara går av sommar, ledighet och allt jag har tänkt att göra. Men i vanlig ordning så springer tiden bara iväg.
 
 
Men, än finns det tid till att bada, sola, tälta, gå runt barfota, äta frukost länge, mysa, fota kvällsljus och ta dagen som den kommer.
 
 
Nä, det blev ingen månförmörkelse för mig igår. Jag gick och la mig istället efter en stund. Min promenad var dock inte förgäves för jag såg både ett rådjur, plockade några björnbär och njöt av en vacker kvällshimmel.
 
 
Den här klänningen som jag tog på en klädbytarkväll på jobbet har jag använt väldigt mycket i sommar. Den är tunn och perfekt att dra över bikinin när vi ska till stranden. Dessutom tycker jag att ringningen är fin och jag gillar detaljen med knapparna bak.
 
 
 
En slarvig knut, ja det har blivit min standardfrisyr den här sommaren. Dock har mitt hår blivit väldigt slitet så snart är det dags för ett frisörbesök.
 
 
Att fota i mröker är verkligen något som jag måste bli bättre på. Och även att redigera mina bilder efteråt. Jag gör ju i regel väldigt lite redigering på mina bilder men när jag fotar under sådana här förhållanden måste jag ju fixa bilderna. Och här finns sannerligen mycket kvar att lära.
Här har det ekat lite tyst. Vi har varit i Malmö några dagar men nu är vi hemma. I skrivandets stund sitter jag på trappen och spanar efter blodmånen som ska vara synlig ikväll. Jag gick en promenad tidigare men då hade den inte kommit upp och nu har jag tyvärr både skog och berg ivägen. Men just nu är det så himla svalt och skönt ute och galet varmt inne så jag ids inte gå in. Sitter nog kvar en liten stund till. 

(null)