30 december 2012

Inspiration från Amy Atlas

Som jag har skrivit tidigare är jag väldigt förtjust i Amy Atlas. Jag älskar att klicka mig runt och titta på alla fina bilder som finns på hennes sida. Här kan man hitta massor av inspiration. Jag bjuder på ett gäng bilder från kvällens surfande.
 
Visst blir man sugen på att fixa kalas?
 

Japp, jag har bestämt mig. Under januari månad skall jag inte köpa ett enda nytt klädesplagg. Man kan ju inte gå runt och försöka vara så himla miljövänlig och sedan konsumera som en tok hela tiden. Ibland kan jag faktiskt bli lite trött när jag läser modebloggar där det handlas nytt, nytt och åter nytt precis hela tiden. Dessutom används plaggen bara enstaka gånger. Jag hade aldrig fixat att driva en modeblogg då jag hade blivit superstressad av all denna hysteri. Jag älskar dock att shoppa kläder och skulle lätt kunna köpa massor av nya plagg. Men någonstans inom mig känns det inte helt ok med den här slit och släng mentaliteten som råder.  Jag skulle dock inte klara av att lova att inte köpa några nya kläder under exempelvis ett helt år, kanske inte ens under ett halvår, men jag tänker banne mig börja med en shoppingfri månad.

 

Så, någon som hänger på? Lite utmanande kan det ju faktiskt vara att se vad för outfits man kan få till av de kläder man redan har i sin garderob.