I går när vi var bortbjudna ville jag ta med mig några små presenter till värdparet och deras barn. Och vad passar väl bättre på påsk än dessa påskharepåsar? De är inte bara galet söta utan dessutom superenkla att göra.
 
 
Det enda du behöver är vanliga papperspåsar som du fyller med något. Dessa innehåll Pixie-böcker och lite naturgodis. Påskägget i porslin som skymtar här har en egen liten historia och förtjänar ett eget inlägg.
 
 
Sedan klipper du bara till formen av ett par öron, knyter ihop påsen med ett band och ritar dit ögon och nos.
 
 
Jag älskar papperspåsar, det finns ju en uppsjö av roliga saker du kan göra med dem. Kanske minns ni pepparkakshusen jag gjorde förrförra året? Eller Rudolf som var förra årets julpresent till förskolan. Eller varför inte en ugglepåse?
 
 
Jag tycker att det är lite extra roligt att göra säsongsanpassade presentpåsar. Eller borde jag säga Egg-stra roligt...hahaha!
 
 
Vilken fantastiskt härlig dag vi har haft i dag. Inte bara var det den första riktiga vårdagen utan det bjöds även på häng med finfina vänner och en hel drös goa ungar. Vi var nämligen hembjudna till min fina vän Anna och hela tjejgänget kunde ses, för andra gången inom loppet av några veckor. Nu senast var vi ju på Nääs fabriker och då påpekade vi ju att vi måste ses oftare. Och jag hoppas att vi fortsätter den här trenden för vi har ju så himla roligt när vi ses.
 
 
Anna hade fixat allt så fint och barnen fick ge sig ut och leta efter påskägg i skogen. En liten ledtråd ser ni här på bilden, påskharen hade visst tappat något.
 
 
Samtliga ägg var märkta med namn och dessutom handstämplade. Så himla gulligt!
 
 
En nöjd äggletare.
 
 
Förra året testade jag att göra ett lite nyttigare påskgodis och jag måste bara tipsa om detta även i år. 

(null)

Ser ni vad det är? 

(null)

Japp, chokladdoppade vindruvor. Visst ser de ut som små påskägg? Receptet hittar ni här