30 september 2012

En vanlig söndag

Outfits

Det är ju riktigt kul det här att fota outfit-bilder. Men oj vad imponerad jag är av alla modebloggerskor som levererar fantastiska bilder och coolsnygga outfist dag efter dag. För man skall ju inte bara få på sig något som är snyggt och uppvisningsbart man skall få till läckra foton också. Och om man inte har en man som är proffsfotograf vilket jag vet att vissa bloggerskor faktiskt har så skall man släpa fram stativet och passa på när man har en barnfri stund. För säga vad man vill, systemkamerabilder blir så mycket finare än de där fota-sig-själv-i-spegeln-varje-dag-bilderna som jag kör med på Instagram.
 
I vilket fall som helst. Det här är min dagens. Byxor från H&M, skinnjacka från ZARA (köpt för flera år sedan), skor från Skopunkten (även dessa har ett par år på nacken), tröja från Gekås och klocka från Ur&Penn.
 
Så, vad tycker ni? Vill ni ha fler sådana här bilder eller skall jag helt lägga ner?
 

30 september 2012

Kavat Defender

Skor

Så, då har jag äntligen beställt ett par höst/vinterskor till lillkillen. Det blev ett par av märket Kavat Defender och jag vill än en gång hylla Ellos för deras fantastiska rabatter. Kavat Defender är nämligen inte en särskilt billig barnsko. Utan rabatt hade de gått på 649 kr men med 40 % rabatt på Ellos blev det ett bra mycket bättre pris.
 
Det är visserligen en ganska dyr sko ändå, för ett barn vars fötter växer fort som sjutton, men alla lovprisar den verkligen . Och för egen del tycker jag att det verkar vara en bra sko då den är fri från teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten och det är något som jag tycker är väldigt viktigt. Efter att ha läst lite på Kavats hemsida verkar det även som det tar ett ganska bra miljöansvar. Det gillas!
 
Materialen är fria från teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten.