21 oktober 2018

En härlig helg

Den här helgen har varit härlig på många sätt. I går var vi ute och röjde på tomten hela dagen och eldade ris. Det är något oerhört rogivande med att elda och vi passade på att grilla korv och det var så gott. 

(null)

I dag var vädret sämre så vi har varit inne och grejat. Bland annat tog jag tag i en hel hög med plagg som behövde lagas. Så himla skönt att få det gjort. Sedan tog jag en tur till gymmet och körde Indoor-Walking och core och nu har jag landat i soffan och vi ska kolla på Springfloden. 

(null)

Träningsbrallorna på bilden var ett av de plagg jag lagade. De hade släppt i en söm och därför inte kommit till användning på länge. Men nu är de fullt funktionsdugliga igen. Att laga kläder och annat som går sönder istället för att kasta bort är verkligen något som vi behöver göra mer av i dagens slit och släng-samhälle. 
I tisdags var det alltså dags för vår fjärde klädbytarkväll på jobbet och jag måste säga att det blev en lika stor succé som tidigare. 

(null)

Vi var många som fick våra garderober uppdaterade och själv hittade jag bland annat den fina tröjan ni ser på bilderna i detta inlägg. Brallorna tog jag på vår klädbytarkväll i våras och skorna är köpta på second hand. 

(null)

Alltså på riktigt, jag bor i tröjan ni kan se på bilden här nedan. Det är den ultimata myströjan och är jag hemma och är ledig är det den jag drar på mig det första jag gör när jag går upp. Jag tog den på vår klädbytardag som vi anordnade här i Munkedal i våras och det ångrar jag inte en sekund. Och på tal om det, söndagen den 18 november är det dags för klädbytardag här igen. Håll utkik för snart kommer mer information.

Och imorgon kväll kör vi klädbytarkväll på jobbet för fjärde gången. Det är så himla roligt och helt klart värt allt jobb.