I helgen hade vi vår traditionsenliga Halloween-middag här hemma med barnen. Till efterrätt gjorde jag då dessa läskiga monster, som bortsett från ögonen var helt sockerfri.
 
 
Den gula fyllningen består av mixad fryst ekologisk mango och banan och den chokladiga av mosad avokado, banan och kakao.
 
 
Ögonen gjorde jag av stora marsmallows som jag klippte mitt i tu och sedan hällde jag på lite smält mörk choklad.
 
 
Storebror tyckte att detta blev supergott och han fick även lillebrors portion då han inte var lika övertygad.
 
 
I våras blev jag kontaktad av ett produktionsbolag och uppmanad att skicka in en filmad presentation av mig själv inför castingen av en svensk långfilm. I samma veva fick hela familjen influensa och när jag väl kunde prata normalt igen fick jag äntligen iväg den där presentationen. Sedan hörde jag ingenting. Av en händelse såg jag min presentation i mobilen för några veckor sedan och blev lite full i skratt. 

Och så i tisdags damp det ner ett mail från produktionsbolaget att regissören för filmen nu hade sett min presentation och ville att jag skulle komma och provfilma....

Så i eftermiddag ska jag dit. Spännande, lite läskigt men galet kul. Vad det här än leder till, eller inte leder till, ska det bli kul att bli en erfarenhet rikare. 

(null)

Den här dagen försvann i en farlig fart och innehöll jobb, föräldraråd på skolan och ett mycket spännande mail. I morgon åker jag dessutom på kurs i två dagar och ska få möjlighet att fördjupa mig i hur man kan jobba med rörlig bild och Youtube. Det ska bli jättekul. 

(null)

Jag passade på att få in lite vardsagsmotion idag och tog en promenad till och från föräldrarådet på skolan. Himlen var magisk!

(null)