31 januari 2013

Vitmålat loppisfynd

Pyssel

För ganska längesedan köpte jag en klocka på loppis och nu har jag äntligen kommit till skott och målat om den.
 
Det finns så många fina saker som man kan återanvända och som blir som nya med bara lite färg. Nu är jag riktigt sugen på att ge mig ut på loppistur igen. För jag har ganska mycket vit färg över...
 

30 januari 2013

Hyllor dekorerade med spets

I dag har jag piffat upp vårt vitrinskåp. Lite virkad spest, lite dubbelhäftande tejp och fem minuter senare var det klart. Älskar när saker går snabbt och blir bra. Mer snabbpiff åt folket!
 

 

30 januari 2013

Vardagslyx

Outfits

Jag älskar mina mammalediga onsdagar. Att få tillbringa hela dagen med lillkillen och att få en chans att pyssla lite hemma. Att kunna gå och skrota i morgonrocken långt in på förmiddagen om man känner för det. Att ta dagen som den kommer eller göra undan tråkiga saker som städning så att man slipper göra det på helgen. Snacka om lyx!

 

Nu när lillen sover middag har jag dock gjort ett ryck och fixat till mig lite. Eller fixat och fixat, jag har kammat håret och slängt på mig en keps.

 

Och med NY keps och Hunter-stövlar på känner jag mig så oerhört innovativ stilmässigt. Snacka om nytänk. Eller inte...

 

Men återvinningskampanjen fortsätter i alla fall. Även om den vinröda tröjan är ganska ny. Jag fyndade den på Ellos rea i december.

 
 
Vinröd tröja Ellos, kofta H&M, jeansleggings Pieces, stövlar Hunter.