30 juni 2017

Semester

Outfits

Så var sista arbetsdagen på ett bra tag gjord. Jag lämnade kontoret med en bra känsla och en lång lista på saker jag bockat av och en lika lång lista att ta tag i när jag kommer tillbaka. Det känns skönt att skriva ner allt så att jag kan släppa och sedan starta upp på nytt efter ledigheten. 


Nu ska jag fokusera på att hitta på roliga saker med familjen och gå in i semesterläge. I kväll inleder vi dock med att titta på någon serie och slappa för ska jag vara ärlig är jag galet fredagstrött. 

Hoppas att ni också har en skön fredag. 


Jag har känt mig så fin i dag i den vackra Vintage-klänningen som jag köpt hos Rad Susie Clothing. 

I morgon jobbar jag sista dagen innan jag går på en lååång semester på sex veckor. Det ska bli himla härligt att slippa ställa klockan och bara få vara. Så mycket till sovmorgon blir det ju inte med två morgonpigga barn men bara det att kunna äta frukost länge, mysa runt på morgonen och inte har några tider att passa är ju himla skönt.
 
I dag kom även bilderna som Felicia tog på mig och Angelica när vi hade vår Göteborgshelg. Och jag måste ju absolut bjussa på några av dem på direkten. Vi är SÅ himla nöjda! Och jag är så glad att jag har lärt känna Angelica, my sister in crime.
 
Och visst är vi ecofashionistas i våra lånade, bloppis och loppis- samt second hand-fyndade, bytta och hållbara plagg, skor och accessoarer? Ett perfekt exempel på att second hand och hållbart mode är allt annat än trist tycker jag.
 
 
 
 
 
Jag är svag för rosetter, jag tycker att det är en så fin detalj som går att använd på så många olika sätt. Så när jag hittade klänningen som jag har på mig på bilderna nedan på second hand på Tradera blev jag helt kär. Dessutom är själva klänningen i en modell som jag gillar skarpt, figursydd och med båtringning. Jag tycker att det ger ett både välklätt men piffigt intryck och jag fick så många komplimanger för den här klänningen när jag bar den för första gången i går. Det kommer att bli en solklar favorit framöver.
 
Dessutom var den ett fynd när det kommer till priset då den endast gick på 88 kr med frakt och allt. Skorna ni ser på bilden är också ett superfynd som jag gjorde på second hand förrförra året och jag har använt dem jättemycket. Förstår ni nu varför jag gillar hållbart mode?