Det här är absolut den smartaste smyckesförvaring som jag har sett på länge, kanske någonsin...Den är formad som en klänning som man enkelt hänger upp på en galge och kan hänga in i garderoben. Man får en bra överblick och slipper stå och rota bland trassliga smycken i smyckesskrinet. Dessutom kan man ta ner den och rulla ihop den om man skall resa bort och på så sätt få med sig alla sina smycken.
 
Jag är mycket sugen på att beställa den...Finns hos bland annat UpBrand och kostar 159 kr.
Jag har ju glömt att visa mina fynd som jag gjorde när vi var i Ullared. En vinröd spetstop med dragkedja i ryggen och en svart klänning med gulddetaljer. Gillas!
 
Jag har insett att det är alldeles för många konstiga och läskiga ämnen i det smink som jag använder så jag tänker försöka byta ut mina produkter till ekologiska alternativ. Först ut får bli min macara och jag hittade faktiskt flera olika alternativ när jag började söka efter ekologiskt smink.
 
Jag tänkte börja med att testa ECO Mascara utan alkohol. Den finns att beställa hos Vegetale Scandinavie och jag skall lägga en beställning så fort min nuvarande mascara börjar ta slut. Den här mascaran är inte helt ekologisk men den innehåller å andra sidan inte några läskiga ämnen vad jag kan läsa mig till.