31 maj 2014

Kure Bazaar Or rose

Nu har jag testat ännu ett lack från Kure Bazaar och jag bara älskar den här nyansen som heter Or rose. Glittrig och metallig som drar åt kopparhållet. Känns riktigt snyggt i sommar.
 
 
En mycket smarrig, enkel och snabb rätt som vi brukar göra här hemma är Tortillas con mariscos. Det bästa är att det numera går att få tag på både ekologisk salsasås och ekologiska tortillas. Tyvärr har jag inte hittat ekologisk philadelphiaost så om någon har sett det eller någon likvärdig mjukost får ni gärna hojta till. Paprikan är självklart eko då just paprika är en grönsak som besprutas oerhört hårt. Vi köper aldrig konventionellt odlad paprika längre på grund av gifterna. Finns det inte eko (vilket det oftast gör) får det vara.
 
Men, i vilket fall som helst. Det här är en perfekt rätt till fredagsmyset.
 
 
Du behöver:
 
1 röd paprika
1 burk krabba
1 burk kräftstjärtar eller räkor
1 burk salsasås
1 paket philadelphiaost
1 påse tortillas
Riven ost
 
Gör så här:
 
Blada philadelfiaost, salsasås och hackad paprika. Strö ut tortillachipsen på så många tallrikar som ni är personer. Häll över philadelphiaostblandningen, krabban och kräftstjärtarna. Häll över den rivna osten. Kör tallrikarna cirka fem minuter i micron. Klart!
 
 
Jag har varit så kaxig gällande att jag ju har så många klänningar som jag kommer att kunna ha under hela graviditeten. I förrgår testade jag några av dem och insåg att nej, de går inte att få på längre. Så plötsligt krympte min garderob ganska drastiskt. Men, men...desto större utmaning att köra #shopless2014.
 
Den här fina tunikan från Indiska satt faktiskt finare nu med gravidmagen än vad den gör i vanliga fall. Men det var precis att det gick att få igen dragkedjan så i dag var nog sista gången som jag bar den på ett tag. Men jag fick många fina komplimanger i dag när vi var och handlade. När jag var inne på hälsokostaffären sade hon som stod i butiken att jag var så himla vacker. Så himla gulligt sagt och mycket glädjande att höra när man börjar känna sig lite som ett kylskåp. Ett icke fungerande sådant. För man är ju inte direkt sval nu för tiden.