Vi skall byta samtliga innerdörrar i vårt hus är det tänkt. De som vi har nu är slitna, mörka och trista så det kommer att bli ett riktigt lyft när vi får in de nya.
 
Vi har spanat lite och det lutar åt att det blir ett gäng Finland som flyttar in här till hösten.
 
 
Den rosa klänningen som jag hade SÅ stora förväntningar på anlände härom dagen. Glatt slet jag upp paketet, slängde av mig det jag hade på mig och dök i klänningen. Spanade i spegeln och...NEJ! Den var inte alls som jag hade tänkt mig.
 
För det första var den mycket längre än vad jag trodde, den gick en bra bit över knäna på mig och då jag är en kortis blev det nästan lite "tantlängd". Jag funderade en stund på om det var värt att korta den men kände att den inte var så fantastisk i övrigt heller. Så den fick snällt åka tillbaka. Så kan det gå...
 
 

Klänning - från H&M

http://www.hm.com/se/s/03I3G9

En figurnära, utställd klänning i kraftig trikå med trekvartslånga ärmar och djup halsringning.

H;amp;Mwww.hm.com

30 juli 2012

Humanity på Campadre

Wow, idag är det verkligen riktigt bra erbjudanden på Campadre! Kikade just in och såg att de säljer armband från Humanity för helt galna priser. Jag har själv ett svart armband som jag gav en ordentlig peng för då de vanligtvis är ganska dyra. Men nu kan man köpa dem 70 % billigare. Jag älskar mitt svarta och är lite sugen på att klicka hem ett till i en annan färg...hm...tål att tänkas på.
 

Översta raden, Come together bracelet, 179 kr (Rek. ca. pris 700 kr).
Nedersta raden, Med Brac w Stone Metal, 179 kr (Rek. ca. pris 500 kr).