Jag älskar verkligen det magiska kvällsljuset så här års. När solen börjar gå ner bakom trädtopparna och allt blir helt gyllene. Då vill jag bara fota, fota, fota...
 
 
Det blev några snabba bilder i går kväll då jag ville fånga både ljus och min fina outfit bestående av två second hand-fynd. Både topp och kjol köpte jag för några år sedan. De har dock blivit använda på tok för lite. 
 

Jag har så många fina plagg i garderoben som sällan blir använda så nu har jag bestämt mig för att verkligen använda allt jag har och sådant som inte sitter bra ska bort. Jag har redan rensat bort en hel del men det lär bli mer. 


Den här outfiten kommer jag dock att behålla och använda lite oftare. Jag älskar kombinationen grått och rosa och kjolen är så härligt bekväm och stretchig. Jag avskyr plagg som inte sitter skönt och som blir en pina att bära. Ljuset som sagt, så härligt. Önskar att jag kunde spara det i en burk och släppa ut det när vintermörkret tar över. Nu hoppas jag på fler vackra kvällar och fler möjligheter att ladda batterierna. 


 

Jag har bytt rum på jobbet och innan jag i dag stämplade ut och gick på semester så lämnade jag en arbetsplats som jag ser fram emot att återvända till när ledigheten är slut. Inte minst för att jag hann komma i ordning så bra i mitt nya rum. 

Och jag måste ju bara tipsa om hur du kan piffa upp en trist och vanlig anslagstavla till något mycket finare och roligare. 

(null)

Jag har länge haft en sådan där vanlig och trist anslagstavla i kork på mitt kontor. I veckan fyndade jag en spetsgardin för en tjuga på loppis som jag helt enkelt häftade fast på anslagstavlan och vips blev den SÅ mycket finare. 

(null)

Som ni kan se har jag bara vikt tyget runt anslagstavlan och häftat på baksidan. Så den går enkelt att återställa om jag, mot förmodan, skulle tröttna. 

(null)

Och nu är det bara att fästa saker på den i vanlig ordning. Visst blev den fin?

Har ni upptäckt Matsmart? Om inte bara måste ni surfa in direkt och kolla in denna grymma sida. Matsmarts syfte är nämligen att minska matsvinnet och de säljer mat som i många fall annars hade slängts. Främst handlar det om partier som har överproducerats, förpackningar som byts ut eller att bäst före datum har passerat. Vi beställer därifrån ofta och bland annat köpte jag påsarna med ekologiska geléhjärtan som lillebrors fröknar fick därifrån.
 
 
En grymt bra sak är att det finns en kategori som heter Ekologiskt där samtliga ekologiska varor är samlade. Det är bara att klicka sig in och beställa det du behöver. Grymt bra!