Så gör du enkelt en Halloween-tavla

Pyssel, Tavlor / Permalink / 1
Den här dagen har varit som gjord för inomhusaktiviteter och hemmamys då regnet har vräkt ner och det har varit grått och trist. Jag hängde med storebror på hockeyträningen och efter det åkte han till en kompis. Jag och lillebror passade då på att ta fram fingerfärger och gick loss för fullt. Vi passade även på att göra en halloween-inspirerad tavla med hjälp av bobbyfärg från Panduro och, hör och häpna, ett ÄPPLE.
 
 
Vi skar helt enkelt ett äpple mitt i tu, målade snittytan med orange färg från Panduro och stämplade sedan på ett vitt papper. Ett perfekt sätt att göra något roligt av lite skruttigare fallfrukt också.
 
 
När färgen hade torkat målade vi med grön och svart penna och tadaaaa, finfina halloween-pumpor.
 
 
Lillebror tyckte att det var jätteroligt att stämpla och fyllde typ tre A3-papper med pumpor men jag gjorde en lite enklare variant som vi sedan ramade in.
 
 
Jag tycker att det är roligt att göra säsongsanpassade tavlor och den här får stå framme tills halloween har passerat för den här gången. Om ni vill ha fler roliga HAlloween-pyssel hittar ni det undwr inlägget Åtta roliga halloween-pyssel.

Två dagar i korthet

/ Permalink / 0

God afton!


I går var en härlig dag och det var skönt att ta igen lite tid med barnen efter att jag varit borta några dagar. 

I dag har jag hängt med storebror på kalas och så har vi kollat på film och pysslat lite. 

I kväll har vi kollat på Så mycket bättre och nu ska jag läsa en stund innan det är dags att sova. 

Ja, en liten uppdatering blev det. Trevlig lördag på er! 


På en slingrig väg

/ Permalink / 0

I detta nu sitter jag på en ersättningsbuss mellan Herrljunga och Uddevalla då tåget från Herrljunga var inställt. Men lika glad är jag för det efter två sjukt inspirerande dagar. 


Ledarskapsutbildningen jag har varit på var grymt bra och jag ska skriva mer om den inom kort. Nu ska jag dock bara luta mig tillbaka och vila då vägen vi åker på inte direkt är rak och då fungerar det inte att sitta och skriva. 

Till top