En av årets absoluta höjdpunkter är bokrean. För en bokmal som mig är det rena smörgåsbordet och jag köper alltid massor av böcker. Kan dock tycka att det var lite roligare när man var liten, innan man började att beställa böcker på nätet. då åkte alltid jag och mamma in till stan när det var bokrea Jag minns att den ägde rum i en stor lokal som fullkomligt var sprängfylld med böcker. Där gick man runt i timmar och tittade och handlade. Sedan åkte man hem och läste sina nyinköp. Idag har man ju rean bara några tangenttryck bort men jag går alltid till bokhandeln ändå, det är liksom något visst med att få gå och bläddra i böckerna. Men jag kan ju erkänna att jag inom kort kommer att få hem en ordentlig leverans från nätet oxå, det ena behöver ju inte utesluta det andra :)Här är några av gårdagens inköp. Jag har hört så mycket om Khaled Hosseini så det skall bli roligt att läsa hans böcker. Waris Dirie har jag läst två böcker av tidigare och blev oerhört berörd, hon skriver om könsstympning och det är så hemskt att detta får förekomma och jag blev väldigt upprörd när jag läste hennes böcker. "Mig äger ingen" av Åsa Linderborg köpte jag på tips från en vännina som tyckte att den var jättebra.Hm....här är min härliga men röriga bokylla....den är i stort behov av lite organisering...skall fixa det inom kort. Jag är av den åsikten att böcker skall stå framme, de skall inte gömmas undan. Jag är uppvuxen med huset fullt av böcker och jag älskar det,  mig ger det en oerhört hemtrevlig känsla med böcker. Det första jag gör när jag kommer hem till en person första gången är att kolla in bokhyllan :) Vad är det man säger..."Visa mig din bokhylla och jag skall säga vem du är" Ha, ha!
Designtjejen

Åhh tusen strålande solar (så bra!!). Avis... önskar att jag hade kvar den.. tihi. Fasiken jag har inte varit på bokmässan. tänkte gått dit idag men hamnade på ett fik istället och tittade in på bokaffären.. hahha.. imorgon kanske!!

Kramar

MissStorm

Visst är det underbart med böcker! Jag längtar tills vi får ordning på en bokhylla här hemma. För tillfället ligger alla böcker i flyttkartonger.Jag brukar också alltid spana in folks bokhyllor. Inte bara för att jag är nyfiken på dem utan också för att leta efter tips på något bra att läsa. Böcker ska läsas på rekommendation!Kram

MissStorm

Malin

Flyga drake var helt fantastisk. Den läste jag på semestern senast. Tusen strålande solar var en av dem som jag också inhandlade på bokrean. Jag är redan igång och var tvungen att tvinga mig att släcka lampan igårkväll för att orka ta mig upp till jobbet idag.Ska bli kul och se om du tycker samma sam som jag!

eva-marie

Här har du en bokälskare till! men tycker du att hyllan är rörig har du inte sett mina... Ha en bra helg. Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress