Här kommer ytterligare ett recept på smarrigheter. Vit choklad, mörk choklad och polkagrisar...det kan liksom inte misslyckas. Dessutom är detta superenkelt att göra.


Foto: Kikan


Chokladbräck med polkagrisar 
ca 20 st

200 g mörk choklad
2 tsk olja
250 g vit choklad
½ dl polagrisar


Smält den mörka chokladen tillsammans med 1 tsk olja över vattenbad.
Bred ut på bakplåtspapper, ställ kallt att stelna.
Smält den vita chokladen tillsammans med 1 tsk olja över vattenbad.
Bred den över den mörka chokladen.
Krossa polkagrisarna med mortel och strö över den vita chokladen.
Ställ kallt att stelna.
Bryt i bitar och njut!

Recept från Vinterns söta av Systrarna Eisenman

annawii

Åh det lät både gott och enkelt, det måste prövas!



Kram

Ellen - ellastankar.blogg.se

AH men gud vad gott!!

Sandra | Inspirera Mera

Det var något nytt för mig, ser jättegott ut!

Alexandra

Det där såg riktigt gott ut! Synd att det har blivit så mycket julgodis, annars hade jag nog ställt mig och gjort en sats!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress