Foto: Kikan
Chokladbräck med polkagrisar
ca 20 st
200 g mörk choklad
2 tsk olja
250 g vit choklad
½ dl polagrisar
Smält den mörka chokladen tillsammans med 1 tsk olja över vattenbad.
Bred ut på bakplåtspapper, ställ kallt att stelna.
Smält den vita chokladen tillsammans med 1 tsk olja över vattenbad.
Bred den över den mörka chokladen.
Krossa polkagrisarna med mortel och strö över den vita chokladen.
Ställ kallt att stelna.
Bryt i bitar och njut!
Recept från Vinterns söta av Systrarna Eisenman
Ellen - ellastankar.blogg.se
AH men gud vad gott!!
Sandra | Inspirera Mera
Det var något nytt för mig, ser jättegott ut!
Alexandra
Det där såg riktigt gott ut! Synd att det har blivit så mycket julgodis, annars hade jag nog ställt mig och gjort en sats!
Åh det lät både gott och enkelt, det måste prövas!
Kram