Den rosa klänningen som jag hade SÅ stora förväntningar på anlände härom dagen. Glatt slet jag upp paketet, slängde av mig det jag hade på mig och dök i klänningen. Spanade i spegeln och...NEJ! Den var inte alls som jag hade tänkt mig.
 
För det första var den mycket längre än vad jag trodde, den gick en bra bit över knäna på mig och då jag är en kortis blev det nästan lite "tantlängd". Jag funderade en stund på om det var värt att korta den men kände att den inte var så fantastisk i övrigt heller. Så den fick snällt åka tillbaka. Så kan det gå...
 
 

Klänning - från H&M

http://www.hm.com/se/s/03I3G9

En figurnära, utställd klänning i kraftig trikå med trekvartslånga ärmar och djup halsringning.

H;amp;Mwww.hm.com
Karin

Sånt är ju SÅ typiskt, en av anledningarna till att jag nästan aldrig beställer, man kan aldrig veta hur plagget ser ut "på riktigt", så är det kul att gå och känna och klämma i butikerna också:)

Svar: Sant! Det som dock är kul när man beställer är att ibland hittar man fina plagg som man nog hade hoppat över om man hade sett det i affären. För att det är så snyggt presenterat på bild :) Lättpåverkad som man är :)
Kikan

Ann-Christin Lundström

Nej vad synd!! Jag har mina ögon på den svarta... Hur tror du den sitter på mig, är ju lite längre och gillar knälångt då allt blir skrevkort på mig :) och hur var tyget?

Kramar

Svar: Jag tror att den svarta kommer att sitta jättefint på dig då du är längre. Jag liksom försvann i allt tyg. Tyget var ganska tungt så på mig blev det som sagt för mycket tyg. Upptill var den annars väldigt fin tycker jag.
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress