17 januari 2013

Vab och pompoms

Pyssel

I dag kom då tillslut den där första vab-dagen. Lillkillen började på förskola i augusti och har inte behövt vara hemma en enda dag för sjukodom fören idag. Det måste väl ändå vara något slags rekord tycker jag med tanke på hur mycket man har hört om alla bacillusker som barn kommer hem med. På vår förskola sover barnen ute vilket jag tror är jättebra. Lillkillen sover även middag ute i sin vagn här hemma så det känns tryggt för oss att det blir samma rutiner där som här.
 
Jag tänkte passa på att visa några bilder på mina pompoms som nu hänger i lillkillens rum. Jag följde beskrivningen hos Zickermans men jag använde mig av servetter istället för silkespapper och det blev riktigt bra. Jag drog isär servetterna på samma sätt som när man skall göra decoupage. Med andra ord är det bara den tunna mönstrade delen jag använder. Jag tog de servetter som jag dekorerade lillkillens bokstäver med för ett tag sedan. Ståltråd hade jag inte heller så jag lindade med tape, fungerade fint det också.
 
 
 
 
 
 
 
 
slayersandy

Vilken grym idé och vilken härlig färg! Hoppas att E kryar på sig snart! Inget kul att vara sjuk. Kram

Svar: Tack! Han är fortfarande förkyld och lite febrig stackarn, hoppas att han är bättre imorgon. Och som ett brev på posten börjar jag känna mig lite skruttig... Kram!
Kikan

Ann-Christin Lundström

Superfint! Ska också göra pompoms idag till helgens maskeradkalas.

Kramar fina du - PUSS!!!

Svar: Åh, vill veta allt om maskeradkalaset!!! Och förväntar mig massor av bilder på bloggen :)
Kikan

Sofie

Oj ja det måste nästan vara rekord :) Min son bli nästan alltid sjuk när det varit lov. Lite nervös nu när lillan ska börja. Söta pompoms :) Tack för tipset om popcornen, undrar om dom finns på vårat Ica (Dingle). Ja byxorna är underbara, har fått samma kommentar från min karl :D Kram

Svar: Det kommer säkert att gå bra för lillasyster. Hon har ju säkert blivit lite mer härdad av brorsan :) Jag köpte popcornen på ICA Maxi på Torp så där finns de i alla fall. Ta en kik nästa gång du är där :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress