Jag älskar hemmafix som går snabbt, är enkelt och blir snyggt. Jag har inte riktigt tålamod, eller tid heller för den delen, att sitta och pilla med något i timmar. Jag tröttnar alldeles för fort och om jag blir avbruten och inte får göra klart finns det risk att projektet blir liggande..
 
Därför passade det här mig utmärkt. En lite tråkig kruka, ett spetsband och dubbelhäftande tejp. Tidåtgång cirka fem minuter.
 
Klart!
 
Krukan passar dessutom utmärkt bland de andra tillspetsade sakerna i vårt vardagsrum. Och jag som älskar spets kommer snart att dra igång fler små projekt. För mer inspiration kan ni läsa mitt tidigare inlägg, Lace DIY.
 
 
Ann-Christin Lundström

En riktig Erikakruka! Använder du washitejp går det ännu fortare ;-)

Svar: åh, där sa du något. får spana efter sådan i spetsformat. Kram!
Kikan

Elisabeth Eriksson

Åh då är du lik mig,jag har inte heller något större tålamod att fixa till saker (trodde faktiskt att du var lik din far,han kan hålla på länge och pilla med grejor!) Ett exempel på mitt dåliga tålamod är alla krukor som jag planterar blommor i,fort skall det gå, det enda jag lägger tid på är att tänka ut rätt färgsammansättning! Din kruka blev jättefin!!!!

Svar: Ha! Ha! Jag jag vill gärna se resultat så fort som möjligt. Annars tröttnar jag. Kanske därför det är så svårt att ta tag i det där romanskrivandet... Kram!
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress