Här kommer ännu ett recept på smarrigt påskgodis.
150 g torkade aprikoser
4 msk apelsinjuice
100 g gul marsipan
4 msk apelsinjuice
100 g gul marsipan
Strössel eller annat att dekorera med
1. Hacka aprikoserna fint och blanda med apelsinjuice. Låt stå i minst 30 minuter, gärna längre.
2. Forma små runda plattor av marsipanen och fyll med lite av de marinerade
aprikoserna. Nyp ihop marsipanen runt om och rulla försiktigt till ett slätt ägg.
3. Fäst lite strössel på varje pralin.
Grundrecept från Allt om mat
Hej! Jag har nyss hittat till din blogg och tycker de e väldigt kul att inspireras av dig!
Jag tänkte fråga om du vet om man måste förlänga gräddningstiden på ex. tårtbottnar om man använder sig av en hög springform som bara är 12 cm i diameter? Tänkte försöka göra en påsktårta :) Tacksam för svar! /Lina