Jag kikade igenom lite bilder och hittade ett färdigställt projekt som jag har glömt att visa er. När vi gifte oss hade vi blomman hjärtan på tråd i min brudbukett, i blomsterarrangemangen och i bordsdekorationen. På borden hade vi hel enkelt bara lagt ut dessa blommor tillsammans med övrig dekoration. Några av våra underbara vänner hade sedan tagit med sig en bit blomma från ett av borden, planterat den och sedan fick vi den ett år senare i present på vår ettåriga bröllopsdag. En helt underbar ide´!
 
Den lilla växten har bott i en liten kruka sedan dess men för ett tag sedan gjorde jag slag i saken och planterade om den. Då jag sedan tidigare hade ett hjärta i ståltråd tog jag bara en silvertråd, trädde på pärlor som jag virade fast och sedan virade jag i sin tur tråden runt hjärtat och lät blomman slingra sig runt. Så nu bor vår kära krukväxt lite finare. Jag är inte så bra på att vårda mina växter men den här ger jag lite extra kärlek då den är ett så fint minne från vår bröllopsdag.
 
(Och för er nytillkomna läsare som vill läsa mer om vårt bröllop hittar ni en hel del under kategorin Bröllop)
 
 
Den fina spetskrukan är ett tidigare projekt som jag också har gjort.
 
Ann-Christin Lundström

Vilken otroligt bra present! Vi väntar med spänning på att få öppna vår "talboll". Mindre än ett halvår kvar nu :-)

Svar: Åh, talbollen ja. Lika spännande för en annan eftersom jag inte har den blekaste aning om vad sjutton jag/vi skrev :) Kram!
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress