26 april 2014

Zoya

Miljövänligt

Av en slump råkade jag hitta ännu ett nagellack som är fritt från de värsta och läskigaste ämnena och det här bara måste jag testa. Märket heter Zoya och finns i galet många läckra färger!

Så här står det om Zoya på Eleven:

ZOYA var först av alla nagellacksmärken att ta bort giftiga ingredienser ur sin nagellacksformula, så som toulen, DBP och formaldehyd, vilket gör ZOYA till ett säkrare och hälsosammare val av nagellack. ZOYA är ett prisbelönt nagellack som har den längsta hållbarheten av alla naturliga nagellack.

 

Det var när Zoya Reyzis insåg hur stort behovet av hälsosamma och hållbara nagellack var, som hon skapade nagellacksmärket ZOYA som idag finns på många av de finaste salongerna över hela världen, men som även kan användas av dig hemma i ditt eget vardagsrum. Dess fantastiska hållbarhet, otroliga kvalitet och häpnadsväckande variation av nyanser har gett ZOYA utmärkelser och toppbetyg från olika magasin inom mode, hälsa och skönhet världen över.

 

  • Fri från toulen, kamfer, formaldehyd & DBP.
  • Ej djurtestat.
  • Organic Beauty Talk, Best In Green, 2011 Award Winner.
 
Bild lånad från Eleven
 
 
 
Ellen

Nämen hej, kul att hitta tillbaka till dig igen! Tappade bort dig nån gång. Har själv startat om på "ny kula", hade ellastankar.blogg.se tidigare.

Otroligt härliga färger där, speciellt den gröna!

Svar: Men hej! Vad kul! Och välkommen tillbaka :)
Ja, jag är väldigt nyfiken på dessa lack. Lade en beställning i går så jag lär återkomma :)
Kikan

Lisa L

Måste testas! Tack för tipset 👍

Svar: Ja, jag lade en beställning i helgen. Ser fram emot att få dem. Det fanns gaaaaalet många fina färger dessutom så jag kunde knappt välja.
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress