I dag har jag och liten varit iväg och träffat fina vänner och träffat en liten gosig bebis. Det är så himla mysigt att få möta sina vänners nytillskott för första gången och extra roligt att få barn samma år. Sedan for vi iväg och storhandlade. Tack käre värld för You Tube säger jag, treåringen satt nämligen lungn och snäll i kundvagnen och tittade på Tom och Jerry under tiden som jag och min gravidhjärna irrade fram och tillbaka och försökte hitta allt på listan. Fick lite bad-mother-vibbar men vad gör man inte för att ta sig igenom en storhandling som höggravid.
 
När vi kom hem kollapsade jag i soffan och sov en stund sittandes i en helmysko ställning. Kan meddela att jag var var lagom groggy när jag vaknade. Efter det återfick jag lite energi och bakade ett gäng småkakor då vi ska ha våra fina grannar på trefika i morgon för att inviga vår nya stenlagda altan.
 
I dag lyckades jag även komma på ett sätt att utvidga min garderob ytterligare utan att shoppa. Mina fina spetsshorts fungerar nämligen perfekt att ha under alla de klänningar som plötsligt har blivit alldeles för korta på grund av den stora magen. Nöjd!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress