För ett tag sedan fick jag hem ett härligt paket från Yves Rocher med ett gäng produkter som jag fick testa. däribland det röda läppstiftet som ni såg på i förra inlägget
 
 
 
 
Mascaran har ingredienser med vegetabiliskt ursprung: peptider från hibiskus, akaciagummi, extrakt av okrafrön, candelillavax, vatten av kamomill från ekologiska odlingar. Borsten är konisk till formen vilket gör att man kommer åt de undre fransarna bra. Jag tycker att den sitter bra utan att fälla och var lätt att applicera.
 
 
 
 
Den här concealern innehåller pärlemor omsluten av rosvax som ska reflektera ljuset jämnt över hela huden. Jag gillar idén med en borste där själva cremen kommer ut i borsten när man vrider på concealern men precis som många andra lite mer flytande täckstift tycker jag att den var lite svår att applicera ändå. Jag kunde inte låta bli att dutta lite med fingrarna för att jämna ut.
 
 
 
 
Det här läppstiftet innehåller bland annat ekologisk sesamolja. Det var lätt att applicera och satt bra utan att flyta ut. Ni kan se hur det såg ut på mig i mitt förra inlägg.
 
 
 
Den här oljan i sprayform ska göra huden sammetslen och ge mycket näring. Jag tyckte att den kändes skön men den passar bättre att använda på sommaren när man vill förstärka solbrännan och när man kan gå barbent. Nu kändes det lite trist att gömma sina lena och fina spiror under ett par byxor.
 
 
 
Den här paletten med fyra ögonskuggor blev min favorit. Den var lätt att applicera och just den här nyansen är perfekt både till vardags och till fest.
Petra Johansson

Snygga bilder! Bra kombination med löven för att symbolisera hösten :)

Svar: Tack, blev riktigt nöjd själv
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress