23 september 2014

Morgonstund

Graviditet och barn

God morgon!

Här sitter vi och kollar på Bolibompa. Storebror får vara hemma från förskolan i dag också då det var ett barn på en intilliggande avdelning på förskolan som hade kräkts i går och jag vågar inte riskera något. Undrar just hur mycket förskola det blir för hans del den här hösten om det ska hålla på så här. Känns trist då han verkligen saknar sina fröknar och kompisar men eftersom jag är hemma med lillebror är det ju onödigt att utsätta sig för smitta. 

Så nu får vi hitta på saker här hemma att aktivera oss med i stället. Det får nog bli en promenad och sedan lite bakning mellan amningarna. 


Älskar morgonutsikten från vårt kök/vardagsrum
Elisabeth Eriksson

Vi får hoppas att det snart ger med sig med magsjukan på dagis! Och även om jag inte kan ersätta fröknar och kompisar,så kan jag och morfar ju komma och leka och hitta på lite roligt med storebror,när vi är hemma från vår semester! Kram mamma/mormor

Svar: Ja, det får vi hoppas. Och ni är välkomna när ni vill. Emil älskar ju att leka med er. I går när vi skulle leka med klossarna förklarade han att jag minsann gjorde fel. För så brukade inte mormor och morfar göra. Så fick han visa hur ni brukar göra istället. Kramar!
Kikan

Anonym

Är svårt det där... Höll Emma hemma nästan 3 veckor i våras när det gick kräksjuka... Finns ju andra saker som känns lättare att riskera att få än just kräksjuka... ;) samtidigt som de små brukar vara skyddade ändå ;)

Svar: Skönt att höra att det inte bara är jag som får hålla på så här. Nu har han varit hemma i två veckor...ska ringa imorgon och höra hur läget ser ut så hoppas vi att han kan gå dit på tisdag. Det är ju hopplöst när det går runt mellan avdelningarna. Barnen leker ju ihop så man är ju inte säker bara för att ens egen avdelning är "frisk".
Kikan

Cissi

Var jag som lämnade den förra kommentaren... ;)

Svar: :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress