God morgon! Frukosten är just uppäten och nu funderar jag på vad vi ska hitta på i dag. Storebror får ju vara hemma från förskolan så att vi förhoppningsvis slipper den där magsjukan. Känner mig dock inte säker på den saken fören i morgon eftermiddag då han ju fortfarande kan vara smittad efter gårdagen. Men vi fortsätter att hålla tummarna. Lite trist är det för han vill så gärna dit och jag såg fram emot att komma in i rutinerna. Bland annat har jag tänkt att gå en långpromenad med lillebror efter varje förskolelämning, nu är det liksom dags att få tillbaka den där kondisen. Men vi tar nog en tur i dag i alla fall, storebror älskar ju att stå på ståbrädan. Lite väl mycket ibland då han gärna står på den i alla tunga uppförsbackar. Jag lär knappt behöva gå på gym längre...

Lillebror är förresten en morgontrött liten kille, han sover fortfarande. Storebror är dock piggelin så här gick vi upp 6:45. Detta är ju en stor skillnad med andra barnet, att man inte kan följa bebisens rytm och sova när hen sover utan att man får anpassa sig efter det stora barnet. Men än så länge går det riktigt bra. Jag lägger mig vid 21:00-tiden och fick i natt sova fram till 01:00 innan det var dags för amning. Hämtade visserligen storebror någon gång där emellan då han vaknade, men vi somnade snabbt om. 

Nix, dags att ta tag i den här dagen. 

En bild från gårdagens efter-lämnat-på-förskolan-promenad.


Sabina

Wooow vilken häftig bild!

Svar: Tack, det var en fantastisk morgon med spindelnät överallt.
Kikan

Anna Granström

Vilken skillnad det kan vara! 6:45 är för oss SOVMORGON big time! Förövrigt jättefint foto!

Svar: Tack! Ja, 6:45 är väl egentligen helt OK, men inte när lillebror vaknar vid fyra... Fast inatt fick jag sova tre timmar i rad och känner mig som en ny människa. Konstigt det där...att tre timmar plötsligt känns som åtta.
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress