Jäklar vad tidigt det mörknar på kvällarna numera. Jag fick precis resa på mig och tända lampan över bordet för det är verkligen jättemörkt inne. Det märks att vi går mot mörkare tider och även om jag gillar hösten väldigt mycket har jag alltid lite separationsångest när sommaren börjar släppa taget. Skolan börjar, Sommarlovsmorgon är slut och Allsång på Skansen likaså. Men vi håller oss kvar vid sommaren ett tag till tycker jag.
 
Inte minst när det gäller kläder går jag all in på sommarstilen. Kanske inte så konstigt då det är först nu som dessa kläder äntligen kan komma fram ordentligt med tanke på att det har varit så kallt. I dag har jag känt mig som en riktigt ecofashionista ut i fingerspetsarna i min superfina kjol som jag fyndat på en bloppis på Instagram och den nya favorit toppen som kommer från Lindex och som, hör och häpna, faktiskt är GOTS-märkt. GOTS-märkningen på kläder är ju lite som KRAV-märkningen på mat och jag blir alltid själaglad när jag hittar GOTS-märkta kläder. Lindex har faktiskt fått in massor av fina plagg med denna märkning både på dam-avdelningen och till barn. Ska återkomma med en liten spaning på dessa inom kort.
 
Nu ska jag skriva färdigt ett medborgarförslag som jag har funderat på länge och som jag äntligen har fått ner på pränt. Det känns jätteskönt att få färdigt något. Jag är en idéspruta som gärna drar igång saker men jag är inte alltid så bra på att avsluta vilket många gånger gör att jag känner mig frustrerad då jag aldrig kan sätta punkt. Men i morgon ska jag i alla fall lämna in det jag har skrivit ihop och så hoppas vi att politikerna tycker att idén är lika lysande som jag gör.
 
Och ja, jag har mestadels traskat runt i ett par skor med remmar den här sommaren...
 
angelicasvarld.blogg.se

så söt outfitt!!

Svar: Tack!!!!
Kikan

VisaLiza

Riktigt fin sommaroutfit. Kul med ett medborgarförslag, det är så sällan det kommer in sådana och jag blir lika glad varje gång. Tänker att sedan är steget att ge sig in i politiken lite mindre. Liza

Svar: Ja, det kändes riktigt bra att skriva det och det kommer nog att komma fler från mig framöver :)
Kikan

Sara

Å, spaning på gots-kläder...längtar.

Svar: Kommer mer inom kort :)
Kikan

AktivaDagar-Camilla

Riktigt roligt när man hittar GOTS-certifierade kläder på kedjor som Lindex! Allt är ju inte "guld som glimmar" eller så ekologiskt som det ser ut, men GOTS är ju en bra "garant". Goda nyheter!

Svar: Ja, GOTS känns lite som KRAV, det är liksom det bästa en kan få tag på.
Kikan

Elisabeth Eriksson

Ditt medborgarförslag är jättebra! Precis vad Munkedals kommun behöver "vässa sig" med, har, som jag sa, själv tänkt i de banorna! Kram mamma!

Svar: Tack! Kram!
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress