Nu har två av mina senaste inlägg som jag har skrivit från mobilen försvunnit så nu tog jag det säkra före det osäkra och satte mig vid datorn. Egentligen gillar jag bäst att blogga från datorn då jag tycker att det är lättare att skriva på ett riktigt tangentbord och jag tycker att det är lite trist när det mest blir bilder tagna med mobilkameran. Bilderna i en blogg är så himla viktiga tycker jag. Många gånger är det bara bilderna jag tittar på när jag kollar in en ny blogg och fångar de inte mitt intresse är det inte säkert att jag läser texten. Ytligt? Ja, kanske. Men jag tror att det är många med mig som gör så här i det ständiga flödet av information som vi matas med dagligen.
 
I vilket fall som helst så blir det mest mobilbilder här just nu men det beror mest på att mobilen ju alltid är med och många av de bilder som hamnar på Instagram passar bra även här. Men jag hoppas att ni läsare inte surfar in och snabbt ut ändå.
 
I dag började maken att jobba och även om jag är föräldraledig blir det ju en omställning och lite mer vardag när jag och barnen är ensamma hemma igen. I dag fick vi dock finfint besök av en vän till mig och hon hade med sig en helt underbar present till min dinosaurieälskande fyraåring. Närmare bestämt fyra virkade dinosar i olika färger. Dessutom var de ekologiska och giftfria och jag måste säga att både jag och storebror blev tokförälskade i dem.
 
 
 
 
Anonym

Utsöta 😊 August hälsar att de coola snygga hälsar August & Tyra.
/Catrine

Svar: Åh, tack! Visst är de fina. De får leka med dem nästa gång de är här :)
Kikan

Anonym

Utsöta 😊 August hälsar att de coola snygga hälsar August & Tyra.
/Catrine

Fredrik

50/50 är jämställd föräldraförsäkring.
Allt annat är kvinnlig egoism.

Svar: Hm..förstår inte riktigt vad det hade med mitt inlägg att göra?
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress