13 december 2015

Fullt upp

Dukning Outfits

Den här helgen försvann i en rasande fart i vanlig ordning. Det är så när det händer mycket kul. I går hade vi mina föräldrar på middag för att fira min mamma som fyllde år i veckan. Vi bjöd på trerätters och jag fick äntligen tillfälle att duka med de fina julgransprydnaderna som även fungerar som hållare för bordsplacering. Jag köpte dem för flera år sedan men först nu kom de till användning. Jag fick även chans att inviga den superfina spetsklänningen som jag köpte på en vintage-bloppis på Instagram för ett tag sedan. Tyvärr fick jag bara till en lite suddig mobilbild men den kommer absolut att komma på fler gånger så då hoppas jag på att få till bättre bilder.
 
Nu väntar en hektisk vecka med massor av roliga saker. I morgon är det lusse på förskolan, på tisdag julbord på mitt jobb och på torsdag är det den årliga glöggträffen med tjejerna från grundskoleklassen. Dessutom hoppas jag hinna med en hel del julpyssel och annat som behöver fixas. Efter torsdag är vi dock långlediga hela familjen och det ska bli härligt att få vara tillsammans. Därefter väntar ju inskolning för lillebror på förskolan och det är dags för mig att börja jobba.
 
 
Elisabeth Eriksson

Åh tack det var verkligen ett härligt kalas med utsökt mat! Och fin var du i din vita klänning, fast den kom väl mest till sin rätt när du tagit av dig förklädet! Kram mamma!

ANNAWII ♥

Hej finis!

Du vann min Sarenza.se-tväling. Stort grattis!

Jag har givit dem din mail (den jag hittade här i bloggen då du inte angett någon i din kommentar) så de kommer att koppla samman rabattkoden med den mailen som jag gissar/hoppas du har registrerad hos dem :).

Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress