I förra veckan kom jag mig äntligen iväg till Göteborg och Salong Alexandra. Jag har länge varit sugen på att gå till en ekologisk frisör och när jag hittade Alexandra via Instagram beslutade jag mig för att jag absolut ville boka en tid där. När hon även började skriva en hel del om Olaplexbehandling var min nyfikenhet väckt. Olaplex är nämligen en helt giftfri behandling som återskapar hårets interna bindningar. Håret blir starkare, friskare och om man färgar håret blir hållbarare resultat. Eftersom mitt hår var ordentligt slitet efter graviditet, amning och utebliven klippning och jag vill att mitt hår ska förbli så långt som möjligt kände jag att detta verkligen var något för mig. Sagt och gjort. Jag bokade tid för både olaplex och klippning.
 
Väl i Göteborg visade det sig att hela gatan där salongen låg innehöll massor med spännande verksamheter. En ekologisk skönhetssalong och en affär med ekologiska teer och annat smått och gott var det första jag sprang på.
 
Det var superkul att få träffa Alexandra i verkligheten och även Karolina som också jobbar på salongen. Nedan kan ni se resultatet. Jag är helt grymt imponerad av Olaplex som verkligen blev räddningen för mitt hår. Jag gick från trassel och tråk till ett glansigt och lättkammat hår på bara någon timme. Den här gången gjorde jag inget med håret färgmässigt, jag har ju inte färgat håret på ett par år nu då jag ville undvika detta under graviditet och amning, men nästa gång kommer jag absolut att även testa att färga ekologiskt. Har ni vägarna förbi Göteborg rekommenderar jag verkligen ett besök hos Alexandra och Karolina. Och har ni inte vägarna förbi rekommenderar jag ett besök ändå. Jag åkte trots allt nio mil, och det var det helt klart värt.
 
 
Före och efter olaplex och klippning. Det man inte kan se på bilden är hur mjukt och härligt håret blev.
Från trista och slitna toppar till hela och fina
Nu är det klippt
Supertrevliga och ecochica Alexandra och Karolina
 
Elisabeth Eriksson

Så jättebra och tänkte du på att på andra sidan gatan ligger Nordostpassagen där du tillbringade ditt första år och vi bodde jag, din pappa och din storebror innan du föddes! Så på gatan där Alexandra ligger har jag gått många gånger både före och efter din födsel då med dig i vagnen.Ganska lustigt också att du är född på Vegadagen,gatan heter ju Vegagatan, på en tvärgata fanns ett apotek där lämnade jag in urinprov och fick veta att jag väntade dig! Åh så många minnen jag har från åren där i Nordostpassagen och området runt omkring.....längtar tillbaka dit ibland...Stor kram mamma!

Svar: Men vad roligt att höra! :) Kram!
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress