Sommaren kom till slut med buller och bång. Eller i alla fall med sol och värme. Här spenderas dagarna mestadels utomhus i minimala kläder tillsammans med familjen. Smågrabbarna badar i den lilla uppblåsbara poolen och får aldrig nog av att skvätta och busa. Somnar som stockar gör de när kvällen kommer och jag och maken kan hämta andan lite. 

I dag var jag hos naprapaten för första gången och han konstaterade att jag var ordentligt stel i nacken och att det, precis som jag har fått höra av många andra nu, troligtvis framkallade yrseln. Han böjde lite lätt i ryggen och sade innan att om det finns områden att jobba med kommer det att knaka lite, och OM det knakade. 

Nu har jag fått stretchövningar i hemläxa och ska dit igen nästa vecka. Han påpekade även att den nackstretch som överläkaren på öron- näsa- halsmottagningen visade mig var helt fel för mig och att om det vill sig illa kan den till och med framkalla yrsel. Så doktorn har inte alltid rätt med andra ord... Mitt fokus ska istället ligga på att stretcha ut bröstmusklerna då de blivit för korta efter amning och kånkande på bebis och nacken får då jobba för mycket. 

Så, dags för stretch och sedan blir det nicecream i trädgården. 

Gårdagens kvälls-smoothie



Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress