5 oktober 2015

Rensning

God afton! Dagen har gått i rensandets tecken och då snackar vi inte rabatter utan garderob. Det liksom väller ut varenda gång jag öppnar skjutdörrarna och det går inte att hålla ordning. Och jag vet ju med mig att mycket av det som hänger (eller ligger intryckt) är sådant som aldrig används och som absolut kan komma någon annan till glädje. Så nu är en hel hög med plagg utrensade som ska lämnas vidare till vänner, säljas i klädpaket på Facebook och skänkas bort. Dessvärre har det mesta mellanlandat i en annan garderob för tillfället men jag ser fram emot att göra mig av med det så fort som möjligt. Och på tal om att sälja på Facebook, idag fick jag äntligen tummen ur och sålde mina tvättbara och ekologiska amningsinlägg i gruppen Ekoteket. Det tog inte ens fem minuter så var de sålda. Superbra! Och när vi snackar superbra(h) Nu väntar jag bara på att mina två amningsbhar som jag köpte från Ecolyxica men typ aldrig använde (för att de var för små och jag inte fick tummen ur att skicka tillbaka dem) också blir sålda i samma grupp.
 
Nu funderar jag på om jag ska lägga mig och kolla på filmen The True Cost om vidrigheterna inom modebranchen eller som jag ska lägga mig och läsa sista delen i serien Cirkeln. Det lutar åt det sistnämnda för vad jag har hört kommer filmen att göra mig så arg att jag med största sannolikhet inte kan sova. Jag ska absolut se den, det bör alla som på något sätt kommer i kontakt med mode eller någonsin köper kläder göra. Men morgondagen bjuder på späckat schema (ultraljudsundersökning av mitt hjärta och lönesamtal på jobbet) och föregående natt bjöd inte på den bästa sömnen så jag behöver nog varva ned med en bok istället.
 
Är du i behov av amningsbhar i storlek 75 D hittar du dessa i gruppen Ekoteket på Facebook. 300 kr för båda inklusive frakt.
 
 
Amanda

Det är så himla skönt att rensa, jag älskar känslan efteråt! :)

Svar: Visst är det. Det känns så befriande på något sätt.
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress