Nu har jag äntligen landat i sängen efter en dag på språng. Jag har varit iväg på arbetsplatsträff med jobbet hela dagen och även om det är roligt och inspirerande så är det även uttröttande. Jag hann dock hem i tid till att natta barnen som farmor och farfar hade hämtat på förskolan. Sedan fick jag ett ryck och gjorde klart julkorten som kom idag. Jag är SÅ otroligt nöjd med dem och det känns verkligen jätteskönt att jag beställde färdiga i år. Även om jag piffade till dem lite extra så tog det ju så mycket mindre tid i anspråk. Nu ska det bara skrivas adresser och sedan är de klara för lådan. Jag slog även in några julklappar som ska levereras imorgon och nu har jag en endaste klapp kvar att inhandla och sedan är även den delen klar. Det känns så himla skönt att slippa all stress och istället kunna göra roliga saker och njuta av julen.
 
I morgon får vi besök och sedan ska vi försöka oss på att lägga på taket på vårt något rangliga pepparkakshus. Det är så himla skönt med en ledig dag mitt i veckan.
 
Nu ska jag läsa en stund och sedan sooova. Jag bjuder på några bilder som jag fotade i söndags när det var så där vackert frostigt ute.
 
 
Sarah

Du tar så vackra bilder!

Sarah

Du tar så vackra bilder!

Svar: Åh, tack! Vad glad jag blir. Kram!
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress