Att hålla på att fota sig själv i diverse speglar är höjden av egenkärlek enligt vissa och urfånigt enligt andra. Att dessutom dela dessa bilder via sociala medier är väl något som bara fjortisar gör. Eller?

Själv tycker jag att dessa bilder kan vara fantastiskt bra ur flera synpunkter. Varesig du väljer att dela dem med andra eller behåller dem för dig själv.

Gillar du kläder är detta ett perfekt sätt att påminna dig själv om vilka fantastiska plagg du faktiskt har i din garderob de dagar du suckar och inte har en aning om vad du ska ha på dig. Det är bara att bläddra i arkivet och vips inser du att det finns massor. Både billigt och miljövänligt.

Du kan inspirera andra och själv finna inspiration i vardagen. Stylade proffsmode-bilder i all ära, jag tycker att de kan vara sjukt snygga, men att se outfits som folk faktiskt har på sig även de dagar då de hämtar barn på förskolan eller hänger på kontoret ger ju mer realistisk inspiration.

Du skapar ett helt fantastiskt tidsdokument över hur du klätt dig genom åren. Tänk att kunna visa barnbarnen hur du såg ut i början på 2000-talet. Har du dessutom sparat några av plaggen kommer du att vara coolast på ålderdomshemmet ur kidsens synvinkel.

Tycker du att du har fått till tidernas outfit trots att du bara ska skrota hemma en hel dag? Fota dig själv i spegeln och visa världen hur FAB du är. Och strunta i vad andra tycker!

Anonym

Ja håller med. Blir nyfiken är det någon som sagt till dig att du är för gammal? Att det är dåligt?

Svar: Nä, det är nog mest en känsla jag har fått, att det inte riktigt är socialt accepterat.
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress