Vilken vacker kväll det blev när regnmolnen drog förbi och solen kom fram. Jag sitter i detta nu vid min favoritplats vid köksbordet och spanar ut genom fönstret med jämna mellanrum. Jag kommer nog aldrig att tröttna på vår utsikt. Även om vi inte ser vatten, jag är uppvuxen med sjöutsikt, så älskar jag att kunna fästa blicken i fjärran. Träd, kullar och dalar är minst lika vackert det. Och vissa morgnar, när dimman ligger som ett duntäcke över älven, kan vi ju nästan stoltsera med att vi ser vatten vi också.
 
Nu ska jag dock slita mig från fönsterspejandet och ta tag i ett berg av stryktvätt. Jag ska sätta på någon intressant pod tänkte jag, så går det lite lättare. Jag lyssnar inte så värst ofta på poddar men det är verkligen perfekt att göra när man håller på och grejar med något praktiskt. När jag åker till och från jobbet lyssnar jag nästan alltid på musik. För jag brukar läsa och skriva samtidigt och då tycker jag att det är svårt att koncentrera mig på någon som pratar också. Men som sagt, när man ska ta sig igenom så trista sysslor som att stryka, ja då krävs det något annat att fokusera på.
 
Sedan jag hittade det fina halsbandet med blåa stenar på second hand har jag snöat in lite på just den färgen. Och i går fick jag ett finfint armband av storebror som han hade pärlat till mig på förskolan som också gick i blått. Så idag fick det bli en annan favoritblus som också är ett secondhand-fynd samt ett par brallor som jag fyndade på rea för ett par år sedan. Och skorna som jag visade för ett tag sedan som också har ett par år på nacken.
Matilda Berlin

Än en gång, älskar verkligen dina outfits!!! Så fina =)

Elisabeth Eriksson

Jättefint med det blåa och blusen, ja allt! Kram mamma!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress