28 september 2016

Gamla trender blir nya igen

En av många roliga saker med att åldras är att när saker dyker upp som de lite yngre tror är en ny trend kan man fnissa lite och rota fram just ett visst plagg eller en accessoar ur garderoben och börja dra upp massor av gamla minnen associerade med dessa. Om man likt mig gärna sparar på gamla prylar vill säga.

Som den här trenden med "chokers" som de tighta halsbanden numera tydligen kallas. Jag hade precis ett sådant sidenband som jag nu ska ta och plocka fram och jag hade under flera år på 90-talet remmar med olika hängen runt halsen som jag oxå har sett blivit poppis. Jag minns särskilt en liten figur som jag köpte i Venedig när vi var där på semester som jag typ alltid hade på mig. Jag ska pyssla ihop några nya inom kort tänkte jag för jag tycker fortfarande att det är fint. Återkommer med bilder på nytt och gammalt inom inom en snar framtid.

Bild lånad från Etsy

Anna

Älskar när trender kommer tillbaka! :D

Pillan

Ja visst hade man flera olika varianter av sådana halsband på 90-talet ! 17-åringen surrade om sådana i våras ... Då var det perfekt att rota fram några "kvarglömda" i mamis gömmor!

Fin fredag på dej, PIllan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress