22 september 2016

Om ni inte får nog av mig

Jag är ju väldigt svag för sociala medier och tycker att det är himla kul att testa alla olika former. Så utöver bloggen är jag aktiv i flera olika kanaler.
 
Bloggen
Bloggen är min största och egentligen roligaste kanal. Här finns det utrymme för så mycket och alla mina intressen kan komma fram i form av längre texter, fotografier och annat. Jag försöker att alltid leverera minst ett inlägg per dag men ibland måste även jag inse att tiden inte riktigt räcker till. Men tanken är att det alltid ska finnas något nytt att finna här för er besökare. Och för er som har Bloglovin går det utmärkt att följa mig den vägen.
 
Jag har även en Facebook-sida för bloggen där jag brukar lägga upp länkar till mina inlägg. Jag slarvar lite ibland men ska bättra mig då jag vet att många gillar att följa bloggare den vägen och ta del av det som skrivs när man ädå är inne och kollar fejjan.
 
På twitter är jag aktiv i perioder. Just nu tycker jag att det är kul igen och då jag följer väldigt många miljö-profiler blir det ett sätt att hålla sig uppdaterad och även skicka vidare bra information. Mitt alias är @hemmahoskikan
 
Just Instagram är en av mina favoriter när det gäller sociala medier. Jag älskar all inspiration man får men även det enkla sättet att dela med sig bara genom att lägga upp en bild. På Instagram bjuder jag på vardagsglimtar och mycket hållbart mode. Även där är mitt alias @hemmahoskikan
 
Snapchat
Jag har fortfarande inte riktigt fattat grejen och nu när Instagram har börjat med stories har jag nästan helt släppt snapchat. Egentligen är den appen roligast att ha och leka med barnen då det ju finns många roliga filter. Men jag har ett konto och heter @hemmahoskikan även där. Men förvänta er inga storverk i dagsläget.
 
Jag fullkomligt ÄLSKAR Pinterest. Vilken otrolig källa till inspiration, inte minst när det gäller olika outfits. Jag har ju tidigare skrivit om hur jag använder Pinterest till att få inspiration till just outfits. På Pinterest heter jag Kikelikan.
 
Sedan drömmer jag om att starta upp en egen You tube-kanal och spela in en podd också. Men det får väl bli när dygnet får lite fler timmar.
 
Några av mina senaste bilder från Instagram. Som ni ser har jag snöat in på smoothiebowls just för tillfället. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress