6 augusti 2017

Liseberg och Versace

Outfits

Vilken härlig helg vi har haft. I fredags åkte vi med mina föräldrar ner till Göteborg där vi checkade in på Gothia Towers och sedan åt god middag på stan. Grabbarna satt hyfsat lugnt (efter mutor i form av klubbor och You Tube) och jag drack ett väldigt gott ekologiskt rosévin och åt massor av olika vegetariska smårätter som var SÅ goda.
 
Sedan blev det en tidig kväll på hotellet, jag gick inte upp ur sängen efter att barnen somnat utan avslutade dagen med ett avsnitt av Gossip Girl på Netflix i mobilen. På lördagen käkade vi hotellfrukost och sedan tillbringade vi resten av dagen på Liseberg där vi vann inte mindre än tre stjärnvinster och det slutade med att vi fick ta en taxi till centralen för att få med oss allt. Efter ytterligare en god middag tog vi tåget hem.
 
I dag har vi varit hemma och jag har grejat lite i trädgården och barnen har lekt med grannarnas barnbarn.När hela familjen hade somnat smet jag ut och fotade lite. Jag köpte nyligen en sjal på Campadre och ni som följer mig här vet att jag inte shoppar nytt så ofta. Jag kunde dock inte låta bli när den här godingen från Versace dök upp till ett superbra pris. Och jag tänker att jag kommer att använda den på många olika sätt och ofta och då känns det i vart fall lite bättre...
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress