I dag har jag och grabbarna haft en hemmadag men när storebror stack iväg och lekte med en kompis på eftermiddagen passade jag och lillebror på att göra några ärenden. Vi åkte bland annat till återvinningen men då vår vanliga sådan var tokfull fick vi ge oss ut och leta rätt på en annan. Och väl där visade det sig att loppisen jag har velat besöka länge låg alldeles intill så det blev ett kombinerat besök på Nött och nytt.
 
Vi kom dock precis när de skulle stänga men jag lyckades i vart fall få med mig den fina scarfen ni ser på bilderna nedan och ytterligare en jättefin i rosa och grått som ni kommer få se länge fram. De kostade en femma styck, fynd om du frågar mig.
 
Jag måste verkligen göra något åt mitt hår då det känns så himla trist just nu. Det är liksom mer råttfärgat än någonsin i utväxten och jag får se till att boka en tid hos Alexandra. Dessutom är jag liiiite sugen på att göra fransar men jag måste ta reda på mer om limmet som används och dess innehåll först. Jag har hört både det ena och det andra när det gäller den saken och jag vill inte utsätta mig själv för otrevliga ämnen i onödan. Vi får ju i oss vår beskärda del ändå utan att vi kan påverka det. Usch, ibland är det jobbig att faktiskt ha läst så mycket om kemikalier och hur det är ställt med miljön...
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress