Ett av mina dåliga samveten har varit att jag inte har gjort någon namn- och ABC-tavla till lillebrors rum. Storebror har ju tavlor som går i grönt inne hos sig och jag har ju gjort flera i andra färger till kompisars barn. Men nu tog jag äntligen tag i mig själv och fixade tavlor även till lillebror. Jag lade även till födelsetiden den här gången och det är ju också lite kul att ha med.
 
Jag är sugen på att göra dem i fler färger. Vore snyggt med några som går i svart med vit text eller rosa med vit text. Kanske är det någon av er läsare som skulle vilja ha mina tavlor i dessa färgkombinationer och som vill bli testpilot?
 
 
Anonym

Jag ska på dop 10/9 och tror de hade älskat alfabetet i svart/vitt då jag köpt vitt porslin med svarta bokstäver i doppresent. Så vill du ha en testfamilj så hojta. Förövrigt är det dags att ses snart! Kram Jessica mellqvist

Svar: Åh, vad roligt! Det hade jag gärna gjort. Är dock rädd att jag inte hinner klart till den 10 september...Gustaf fyller år till helgen och det är väldigt fullt upp de närmsta veckorna på jobbet och med annat. Men kanske som en present lite längre fram? Och ja, vi måste absolut ses :) Kram!
Kikan

Anonym

Jag kan ge dom den närsomhelst, en av mina närmsta! Så när du har tid/lust!
Är det onsdagsledighet som gäller än? Jag byter snart tillbaka till fredagsledigt. Men vi kanske kan ses nån kväll när barnen somnat?!

Svar: Toppen! Du kan väl skicka mig namnen på Messenger :) Så fixar jag så snart jag kan. Och så kan vi planera in date oxå. Kram!
Kikan

Terese Arleij

Vi är gärna testfamilj. Skulle vara underbart att få sätta upp dessa snygga prints i svartvitt i mina grabbars nya rum. Med vänlig hälsning, Terese Arleij

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress