I dag är det måndag och det betyder så klart ett nytt avsnitt av min och Angelicas podd Ecofashionista. Den här veckan bjussar vi på tio anledningar att satsa på hållbart mode och dessutom landar vi så smått i att vi kommer att genomföra ganska stora förändringar nästa år. Jag nämnde ju i går att jag kommer att inleda 2018 utan socker men jag och Angelica har även planer på att ta ett shppingfritt år. Och med shoppingfritt menar vi att vi inte kommer att köpa några kläder, skor eller acessoarer till oss själva under ett år.
 
Inget socker och ingen shopping...känn på den. En utmaning som heter duga vill jag lova.
 
 
Ni kanske minns att jag har gjort det här en gång tidigare, då under namnet #shopless2014. Då lyckades jag köra ett helt år med samma regler som ovan och det var ju egentligen det som fick mig att så gott som bara gå över på att shoppa second hand. Nu känner jag dock att även om jag nästan bara handlar kläder på second hand-marknaden så handlar jag bra mycket mer än vad jag behöver och jag är sugen på att ta mig an utmaningen att enbart jobba med sådant jag har i min garderob. För jag har mycket i min garderob...jag kommer liksom inte behöva att gå naken om jag skippar att handla under 12 månader om jag säger så.
 
 
Jag är i villet fall som helst grymt taggad och jag och Angelica kommer att dra upp reglerna och prata mer om detta i kommande poddavsnitt. Det vore även roligt om fler av er ville hänga på vårt initiativ och även om ett år känns övermäktigt kanske ni vill börja med en månad. Det var så jag gjorde sist jag körde, en månad blev till två och blev senare till ett helt år. Det är faktiskt inte så svårt som man kan tro och jag har massor av bra tips att bjussa på gällande hur du blir en fantastisk fashionista utan att shoppa.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress